PIEKARNIA CUKIERNIA JANEK
Kajzerka okrągła, mała bułka z pięcioma charakterystycznymi promienistymi bruzdami na wierzchu.
Skład: mąka pszenna T500, drożdże piekarnicze, woda, sól.
Bułka z pyszną chrupiącą skórką i jasnym, aksamitnym wnętrzem spowoduje, że każde śniadanie czy kolacja nabierze innego wymiaru.
Okrągła bułka charakteryzuje się nacięciem po środku. Powstaje z mąki pszennej, cechuje ją jasne wnętrze i chrupiąca skórka.
Skład: mąka pszenna T500, drożdże piekarnicze, woda, sól.
Okrągła bułka z makiem lub sezamem. Cechuje ją niezwykle chrupiąca skórka i puszyste wnętrze.
Mała, okrągła bułeczka z mąki pszennej wypieczona z największą starannością aby zachować złocistą i chrupiącą skórkę.
Wypiekamy także bułki kebabowe, które charakteryzują się delikatnie przypieczoną skórką i puszystym wnętrzem.
Podłużna bułka z puszystym wnętrzem i lekko przypieczoną skórką. Idealnie sprawdzi się jako baza do każdej zapiekanki zarówno tej tworzonej w warunkach domowych jak również w barach, jadłodajniach czy restauracjach typu bistro.