PIEKARNIA CUKIERNIA JANEK
Bułka grahamka powstaje z mąki pszennej grubo mielonej, produkcja odbywa się przy udziale drożdży.
Skład: mąka pszenna T500, mąka graham, drożdże piekarnicze, woda, sól
Wyśmienita bułka z mąki pszennej, żytniej i jęczmiennej oraz dodatku nasion.
Skład: mąka pszenna T500, drożdże piekarnicze, mąka żytnia, mąka jęczmienna, siemię lniane, nasiona słonecznika, sezam, śruta pszenna, woda, sól.
Ziarnista bułka Jeżyk swoim składem wzbogaci poranny posiłek.
Skład: mąka pszenna T500, mieszanka jęczmienna, ziarna, drożdże piekarnicze, sól, woda.
Niewielka bułka Sycylijska zaskakuje smakiem i chrupkością skórki.
Skład: mąka pszenna T500, drożdże piekarnicze, woda, sól, posypka: siemię lniane, sezam, czosnek.
Bułka żytnia otrębowa to bardzo smaczna i zdrowa bułka otoczona otrębami. Zaskakuje swoją chrupiącą skórką, puszystym wnętrzem i nietypowym smakiem.